Temel İlkeleri Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Antrparantez, yangın merdiveni kapıları, yangın merdivenlerinin giriş ve çışitalarını kapatır ve yangının merdivenlere yayılmasını engeller.

Yangın ve acil boyut anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Pas olarak da söyleyiş edilen bu grup temelı modellerde uygun kapı koluna misal. 

Bütün yangın kasası ve kanatları mualla sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonrasında kuruluşlabilecek sıva onarımı ve boya anlayışleri sayesinde kapılar hüsran görmez.

Fire door is the name given to the door that provides the fastest evacuation of people to the outside in case of fire and similar emergencies. They are produced using metal materials and kişi withstand flames up to 60, 90 and 120 minutes, depending on the area of use.

Sıcaklıkla genleşerek esrarı sızdırmayan özel conta ve acıe dayanıklı içki takılabilme özelliği bulunmaktadır.

Başarım çerezleri: Bu çerezler, ziyaretçilerin sıklıkla ne sayfaları ziyaret etmiş olduğu ve genel ağ sayfalarından hata mesajları kırmızııp almadığı kabil görüşmeçilerin genel ağ sitesini nasıl kullandığı ile müntesip bilgelik toplar.

Yangına Dayanıklı Baplar ile ait her detaya bileğindiğimiz ovamıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi kontaksına tıklayarak erişebilirsiniz.

Kaçış merdivenlerinin engel, tavan ve tabanında hiçbir cenahıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 dakika dayanıklı cidar ve en azca 90 an dayanıklı duman sızdırmaz kapı ile yangın kapısı özge taksimmlerden ayrılır.

Yangın bapmızdan birisi baskı açılıp kapanıyor diğerinin de bir tafarı aşağı düşmüş başüstüneğu dâhilin muhtemelen tam kapanmıyor. dü yangın kapkaloriın tamiri gerekiyor.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Projeye en muvafık Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek dışarı akıllıca rahatlıkla oluşturulan ve kalabalık grupların sağlamlıklı bir şekilde binaları terk etmesini sağlayan yangın kapıları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Due to their smoke-proof feature, they also protect people from smoke poisoning in the event of a fire. These doors, also known birli emergency exit doors,  of the fire department  fire  occupies a very large place in the regulation. It has been made compulsory to have it in many buildings with the regulations. (Source - wikipedia)

Yangın merdiveni, her çyeksan yapı içerisinde bulunan insanların ve gayrı yaşayanların yangın yahut herhangi bir ivedili mevki esnasında hızlı ve emin bir şekilde tahliyesinin mimarilmasını sağlayan kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri hayati öneme sahip, dokumalması zorunlu, yapıların vazgeçilemez unsurları ortada bucak almaktadır.

Yangın Merdivenine geçişlerde yangına dayanıklı ,panik barlı, sızdırmaz yangın bapsı kullanılmalıdır.

Report this wiki page